De Moashpotten

Op 2 februari 2012 werd er in Blankenberge een nieuwe carnavalsvereniging opgericht. Deze kreeg de officiële naam CV “De Moashpotten”.

Sinds onze oprichting mogen wij rekenen op een 50-tal leden, één voor één echte Moashpotten, die de naam van onze vereniging alle eer aan doen. De Moashpotten staan voor een gekke, enthousiaste en uitgelaten groep mensen van alle leeftijden.

 

De focus van onze groep ligt vooral op leute en plezier. Toch streven we er naar om ook tijdens de stoet een kwalitatief resultaat te leveren. Wij willen graag ons enthousiasme overbrengen op de toeschouwers door een actieve dans in combinatie met een origineel kostuum. Wij kiezen er elk jaar voor om ook een Blankenbergs thema te kiezen voor de stoet. Hoewel dit voor de jury geen meerwaarde is, vinden wij het toch leuk om aan de hand van satire onze Blankenbergse actualiteit nog eens extra in het licht te zetten. Wij doen alles zelf in onze vereniging: Het maken van de muziek, de dans, de kostuums, de hoeden, de schmink en nog zoveel meer.

 

Door deze inzet hebben wij de laatste jaren telkens een mooi resultaat kunnen leveren:

 

2013: 3e prijs groep en Persprijs

 

2014: 1e prijs groep en Persprijs

 

2015: 2e prijs groep

 

2016: 3e prijs groep

 

Voorzitter:

Mevr. Caro Tijssens

Van Monsstraat 33

8370 Blankenberge

T 0494 88 20 85

E carotijssens@hotmail.com

Ontdek de Blankenbergse

Carnaval Verenigingen

 

De Moashpotten

Activiteiten